Anne Maaike Berger

Legal Counsel

Anne Maaike Berger werkt als Legal Counsel bij ICTRecht. Zij adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van privacy en andere juridische vraagstukken. Anne Maaike is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Anne Maaike heeft ervaring als juridisch adviseur, Privacy Officer en Functionaris Gegevensbescherming bij diverse commerciële bedrijven en overheidsinstellingen. Zo onderhandelt zij over verwerkersovereenkomsten, adviseert ze over de privacywetgeving en ondersteunt organisaties bij de implementatie daarvan.

Door haar kennis en ervaring op het snijvlak van recht en privacy is zij van toegevoegde waarde voor de verschillende opdrachtgevers van ICTRecht.

Contact
Anne Maaike Berger

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

FG_02.2