Anne Maaike Berger

Legal Counsel

Anne Maaike Berger werkt als Legal Counsel bij ICTRecht Detachering. Zij adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van privacy en andere juridische kwesties. Anne Maaike is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Anne Maaike heeft zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid als de master Burgerlijk Recht gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Gedurende haar studententijd heeft Anne Maaike verscheidene nevenactiviteiten verricht. Zo was zij actief als secretaris van een studievereniging, als voorzitter van de facultaire studentenraad en student-lid van de commissie ICT in het onderwijs. Verder heeft ze ervaring opgedaan bij een rechtswinkel en stage gelopen bij een advocatenkantoor.

Contact
Anne Maaike Berger

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

FG_02.2