Bram Boerma

Juridisch adviseur

Bram is 1 september 2022 begonnen als juridisch adviseur bij ICTRecht Noord-Nederland. Hij houdt zich daar voornamelijk bezig met kwesties rondom privacy en gegevensbescherming, zoals het uitvoeren van DPIA's en het opstellen van privacyverklaringen. Af en toe maakt hij een uitstapje naar andere rechtsgebieden, zoals het huurrecht.

Bram heeft in 2022 de Master IT-recht afgerond, na een jaar eerder de Bachelor van diezelfde richting te hebben afgerond.

Bram omschreven door zijn moeder: "Bram Boerma, 23 jaar, meester IT recht vol humor en gek op mooie kleding en lekker eten. In zijn vrije tijd is hij assistent-scheidsrechter bij de KNVB en gamet hij graag. Als het gaat kan hij met z’n vrienden geocachen, maar alleen bij mooi weer. En hij is een enorme pubquizzer. Belooft zijn moeder iedere keer chocola mee te nemen (1e prijs). Helaas lukt het de laatste tijd niet altijd. Wie daagt hem uit om nog beter te worden?"

Contact

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2