Carline Hissink

Juridisch adviseur

Carline Hissink werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht Detachering. In deze functie houdt zij zich met name bezig met privacyvraagstukken.

Carline heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar minor ‘Juridische uitdagingen van de 21e eeuw’ aan de Vrije Universiteit van Amsterdam te hebben gevolgd, werd haar interesse in het ICT-recht gewekt. Carline besloot daarom ook de master International Technology Law te volgen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast koos ze voor gezondheidsrecht als keuzevak en schreef ook haar scriptie binnen dit rechtsgebied. De interesse en specialisatie in het recht gecombineerd met IT, privacy en de gezondheidszorg kan zij goed toepassen bij de verschillende opdrachtgevers van ICTRecht Detachering.

 

Contact
Carline Hissink

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

ICTJ_02.2