Chantal Sitaram

Juridisch adviseur

Chantal Sitaram werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht Detachering. In deze functie houdt zij zich bezig met juridische vraagstukken op het gebied van privacy en ICT.

Chantal heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid via de Openbare Universiteit afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Door haar interesse in de ontwikkeling van informatietechnologie en de impact ervan op ons dagelijks leven, heeft zij ervoor gekozen om de master International Technology Law te volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Chantal ruim vier jaar werkervaring opgedaan in de juridische dienstverlening op het gebied van o.a. het arbeidsrecht, bestuursrecht, consumentenrecht, familierecht en huurrecht. Tevens was zij actief als voorzitter van de studiereiscommissie voor een studentenvereniging en is zij sinds juli 2021 co-lead technologies voor het platform Spacefluencers.

Contact
Chantal Sitaram

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

FG_02.2