Dana Ran

Legal Tech Consultant

Gedreven, enthousiast en passievol zijn woorden die Dana goed omschrijven. Ze krijgt energie van het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en denkt hierover graag mee. Dana is werkzaam als Legal Tech Consultant bij de afdeling Legal Tech van ICTRecht. Zij houdt zich hier bezig met verschillende soorten projecten. Ze helpt over het algemeen bedrijven om juridisch slimmer en efficiënter te werk te gaan. Dit doet zij door de behoeften, wensen en eisen van de organisatie te verkennen, hierover te adviseren en vervolgens kan zij helpen te implementeren.

Sinds 2021 is Dana afgestudeerd HBO-jurist met een specialisatie op het gebied van Legal Tech. Zij heeft dan ook een extra onderscheiding hiervoor mogen ontvangen bij haar diplomering. Legal Tech is haar grote passie en dit draagt zij dan ook met veel plezier en enthousiasme uit bij ICTRecht.

Dana is parttime werkzaam bij ICTRecht want zij volgt naast haar werkzaamheden nog een premaster en houdt zich bezig met sociaal ondernemen.

Contact
Dana Ran

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2