Dimmen Smolders

Juridisch adviseur

Dimmen Smolders werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Hij maakt onderdeel uit van het privacyteam en adviseert opdrachtgevers over alle aspecten van privacy. Dimmen is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT).

Dimmen deed in 2011 al onderzoek naar het privacyrecht. Hij is jarenlang werkzaam geweest als jurist bij diverse data-gedreven bedrijven. Daardoor brengt hij uitgebreide ervaring mee op het gebied van uiteenlopende juridische thema’s, het opstellen en uitonderhandelen van contracten en de omgang met persoonsgegevens en de AVG.

Dimmen staat namens ICTRecht bedrijven, non-profitorganisaties en overheden bij met privacy advies in begrijpelijke taal. Zo helpt hij bij het opstellen van privacyverklaringen, het opstellen van en onderhandelen over verwerkersovereenkomsten en het uitvoeren van DPIA’s en risicoanalyses.

Contact
Dimmen Smolders

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

FG_02.2