Dylan Blommaert

Juridisch werkstudent

Dylan werkt als juridisch werkstudent op de afdeling detachering van ICTRecht te Amsterdam. Hier ondersteunt hij de juridisch adviseurs die bij verschillende opdrachtgevers gedetacheerd zijn. 

Afgelopen jaar heeft Dylan zijn bachelor International Business Law aan de Universiteit Leiden afgerond. Tijdens deze bachelor heeft hij een minor in Cyber Security gevolgd, waardoor zijn interesse in de technische en juridische uitdagingen van een steeds verder digitaliserende wereld werd ontwikkeld. Hiernaast heeft Dylan al praktijkervaring opgedaan tijdens een werkstudentschap bij een groot softwarebedrijf. Inmiddels is hij gestart aan zijn master Law and Technology in Europe aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze master zal hij zich verder ontwikkelen en specialiseren.

Contact
Dylan Blommaert

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2