Ebru Terzioglu

Legal Counsel

Ebru is werkzaam als Legal Counsel bij ICTRecht. Zij heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam.  

Zij houdt zich bezig met verschillende privacywerkzaamheden en projecten. Denk hierbij aan zorg, cloud, kunstmatige intelligentie en het snijvlak daarvan met het (privacy)recht. Binnen deze complexe domeinen fungeert Ebru als gids om je te helpen navigeren. 

Zij biedt juridische ondersteuning aan organisaties. Dit omvat niet alleen het opstellen van juridische documenten en adviezen, maar ook het vormgeven van beleidsstukken. Haar brede achtergrond stelt haar in staat om juridische vraagstukken vanuit diverse perspectieven te benaderen in een dynamische digitale wereld.

In haar privéleven koestert Ebru het uitzicht van haar woning in een prachtig en pittoresk dorp in Groningen, en geniet zij erg veel van cappuccino met havermelk. Zij is wellicht geen uitgesproken fan van de soberheid die Groningen kenmerkt, maar koestert liefde voor het landschap. De mooiste momenten in haar leven zijn die waarop ze samen met haar echtgenoot de provincie op de fiets verkent. Ook haalt zij voldoening uit haar vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk en verricht zij tolkwerk en ondersteuning bij de integratie van voornamelijk politieke vluchtelingen.

Contact
Ebru Terzioglu

Gespecialiseerd in