Eline Streefkerk

Juridisch adviseur

Eline Streefkerk werkt als juridisch adviseur binnen ons detacheringsteam. Zij adviseert organisaties over juridische kwesties op het gebied van privacy en de AVG. Eline is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Eline heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht behaald aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar bachelor studeerde Eline in Londen en met haar master heeft zij zich (verder) gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en het arbeidsrecht. Na haar studie is zij werkzaam geweest als bedrijfsjurist, waarbij ze zich heeft toegespitst op vraagstukken met betrekking tot onrechtmatige publicaties op internet en het vergeetrecht.

Contact
Eline Streefkerk

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

Advies goud@2x