Eline Streefkerk

Team Manager

Eline Streefkerk werkt als Team Manager binnen ons detacheringsteam. Naast het uitvoeren van haar managersfunctie adviseert zij organisaties over juridische kwesties op het gebied van privacy en de AVG. Eline is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Eline is voornamelijk werkzaam geweest als privacyjurist en Functionaris Gegevensbescherming, waardoor zij gespecialiseerd is in de implementatie van privacywetgeving. Daarnaast heeft zij voor ICTRecht ervaring opgedaan als bedrijfsjurist en een aantal detacheringsopdrachten gedaan op het gebied van het contractenrecht. Voor ICTRecht Detachering heeft ze ervaring opgedaan bij een onderzoeksinstituut, verschillende commerciële bedrijven en de onderwijssector.

Contact
Eline Streefkerk

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2