Femke Schotman

Legal Counsel

Femke Schotman werkt als Legal Counsel bij ICTRecht. In deze functie houdt zij zich met name bezig met privacyvraagstukken.

Femke heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit Utrecht en volgde daar de minor 'Recht, innovatie en technologie'. Door het volgen van deze minor werd haar interesse in het ICT-recht gewekt, waarna ze de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam heeft gevolgd. Tijdens haar studie heeft Femke verschillende nevenactiviteiten verricht. Zo heeft ze als juridisch medewerker gewerkt bij een advocaten- en notarissenkantoor, is ze actief geweest in verschillende commissies bij haar studievereniging en heeft zij voor een ministerie onderzoek gedaan naar een privacy-gerelateerd vraagstuk.

Contact
Femke Schotman

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

FG_05.2