Gadizja Er-Rouguy

Legal Assistant

Gadizja werkt als legal Assistant bij ICTRecht Noord-Nederland in Groningen. Zij ondersteunt de juridisch adviseurs op het gebied van privacy, ICT en andere juridische kwesties. Hierbij staat daadkrachtig en oplossingsgericht werken centraal.

Na de Bachelor IT-Recht te hebben afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Gadizja in de master nog een uitstapje naar het strafrecht gewaagd om toch weer terug te keren naar het IT-Recht. Zij heeft een semester gestudeerd aan de Osaka University in Japan, waarbij zij op een nieuwe manier kennis heeft gemaakt met het recht. Tijdens de Master IT-recht heeft Gadizja zich voornamelijk gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht. Nu zit zij in de afrondende fase van haar master. Naast haar studie heeft zij een bestuursjaar gedaan en veel commissiewerk verricht bij de IT-recht vereniging en de vereniging voor strafrecht en criminologie. 

Contact
Gadizja Er-Rouguy

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2