Gadizja Er-Rouguy

Legal Counsel

Gadizja werkt als Legal Counsel bij ICTRecht. In deze functie houdt zij zich bezig met privacyvraagstukken, e-commerce en andere juridische kwesties. In de samenwerking is Gadizja een enthousiaste persoonlijkheid met gevoel voor humor en rechtvaardigheid.

Na het behalen van de bachelor IT-Recht heeft Gadizja de master IT-recht met extra vakken in het strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens haar master heeft zij een semester gestudeerd aan de Osaka University in Japan, waarbij zij op een nieuwe manier kennis heeft gemaakt met het recht. Naast haar studie heeft zij commissies gedaan bij de IT-recht vereniging en de vereniging voor strafrecht en criminologie en een bestuursjaar gedaan bij de studentenschaatsvereniging.

Contact
Gadizja Er-Rouguy

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2