Gadizja Er-Rouguy

Legal Assistant

Gadizja werkt als legal Assistant bij ICTRecht in Groningen. Zij ondersteunt de juridisch adviseurs op het gebied van privacy, ICT en andere juridische kwesties. Hierbij staat daadkrachtig en oplossingsgericht werken voor haar centraal.

Na de Bachelor IT-Recht te hebben afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Gadizja de IT-Recht master met extra vakken in het strafrecht afgerond. Tijdens haar master heeft zij een semester gestudeerd aan de Osaka University in Japan, waarbij zij op een nieuwe manier kennis heeft gemaakt met het recht. Naast haar studie heeft zij een bestuursjaar gedaan bij de studentenschaatsvereniging en meerdere commissies gedaan bij de IT-recht vereniging en de vereniging voor strafrecht en criminologie. Hieruit blijkt dat Gadizja een ondernemende persoonlijkheid is die niet van stilzitten houdt.

Contact
Gadizja Er-Rouguy

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2