Hedda Fonteijn

Juridisch adviseur

Hedda Fonteijn werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht Detachering. In deze functie adviseert zij bedrijven op het gebied van privacy en andere juridische vraagstukken.

Hedda heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Na de minor ‘Recht Innovatie en Technologie’ heeft zij de master ‘Intellectueel Eigendom, Innovatie en Technologie’ afgerond. Zij schreef haar masterscriptie over Artificial Intelligence en IE-rechten. Tijdens haar master is Hedda als werkstudent werkzaam geweest bij ICTRecht Detachering.

Haar opgedane kennis en ervaring op het snijvlak van het recht, technologie en privacy kan zij goed toepassen bij de verschillende opdrachtgevers van ICTRecht Detachering.

Neem contact op
Hedda Fonteijn

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Oker RGB