Ilse Boonstra

Legal Consultant

Ilse werkt als Legal Consultant bij ICTRecht Noord-Nederland. Zij houdt zich daar voornamelijk bezig met verschillende juridische vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van e-commerce. Daarnaast is zij ook erg geïnteresseerd in privacyvraagstukken en de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Ilse is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Ilse heeft de bachelor IT-Recht en de master Nederlands recht (specialisatie Privaatrecht) aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Gedurende haar studie heeft Ilse als student-assistent bij de RUG onder meer colleges gegeven aan tweedejaars studenten op het gebied van IT-rechtelijk onderzoek en heeft zij ondersteuning geboden aan het docententeam van de vakgroep IT-recht. Deze ervaring komt goed van pas bij haar werkzaamheden binnen ICTRecht, want Ilse vindt het ook erg leuk om trainingen te geven binnen de ICTRecht Academy. Voordat Ilse begon als juridisch adviseur, is zij al een jaar werkzaam geweest als Legal Assistant bij ICTRecht.

Contact
Ilse Boonstra

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

FG_02.2