Iris Bollen

Legal Assistant

Iris Bollen is werkzaam als legal assistant bij ICTrecht Noord-Nederland. Als legal assistent ondersteunt zij de juridisch adviseurs op het gebied van het ICT-en privacyrecht. Daarnaast geeft zij juridische adviezen, voornamelijk op het terrein van het privacyrecht. Optimistisch is het kernwoord voor Iris. Ze probeert altijd tot oplossingen te komen. Bovendien is zij accuraat en leergierig. 
 
Iris heeft haar bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Op dit moment is zij bezig met het afronden van de master IT-recht in Groningen. Tijdens haar studie heeft Iris stage gelopen bij een advocatenkantoor. Daarnaast was zij mentor  van eerstejaarsstudenten en was zij vrijwilliger bij Het Juridisch Spreekuur. 

Contact
Iris Bollen

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x