Iris van Netten

Stagiair

Iris van Netten werkt als stagiair in Groningen. Zij studeert HBO-Rechten aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en zit momenteel in haar vierde leerjaar. Voor het afronden van haar studie zal ze bij ICTRecht onderzoek doen naar de Wet open overheid. Haar onderzoek zal zich vooral focussen op hoe een IT-jurist overheidsinstanties kan helpen bij het implementeren en naleven van de Woo. Zij zal tijdens haar stage een handleiding ontwikkelen, waarbij antwoord wordt gegeven op deze vraag.
 
Tijdens haar studie heeft Iris twee minors gevolgd, waardoor haar interesse voor het juridische aspect van de digitale wereld steeds meer is ontwikkeld. Naast haar studie is Iris actief geweest als algemeen bestuurslid bij een studiegenootschap. Tevens gaf ze bijles en is ze studentmentor geweest voor eerstejaarsstudenten.


 

Contact

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB