Jay Remmelzwaal

Juridisch adviseur

Jay Remmelzwaal werkt als juridisch adviseur binnen ons privacyteam. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en houdt zich onder meer bezig met de juridische aspecten rondom privacy en arbeidsrecht.

Jay ondersteunt dagelijks diverse organisaties: van mkb’ers tot grote internationale organisaties. Zijn werkzaamheden bestaan uit het opstellen van privacyverklaringen, het onderhandelen over verwerkersovereenkomsten en het opstellen van privacybeleid. Ook het adviseren over arbeidsrechtelijke vraagstukken, het begeleiden van ontslagtrajecten en het opstellen van (arbeids)overeenkomsten behoren tot het takenpakket van Jay. Een combinatie van deze twee rechtsgebieden vormt privacy op de werkvloer, een onderwerp waar Jay in is gespecialiseerd.

Voor ICTRecht is Jay werkzaam geweest bij een werkgeversvereniging. Ook daar hield hij zich bezig met privacy en arbeidsrecht.

Contact
Jay Remmelzwaal

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2