Joanna Ligorio

Academy Coordinator

Joanna is sinds medio november 2022 als Academy Coordinator onderdeel van het Academy Team. In deze functie zorgt zij mede voor het soepel lopen van de trainingen en alle zaken daaromtrent.

Na jarenlang als Office Manager te hebben gewerkt, vond zij het tijd om een andere richting in te slaan. De functie van Opleidingscoördinator was haar via een andere organisatie al eerder aangeboden; daarvoor was echter de tijd niet rijp, maar toen zij gewezen werd op deze functie bij ICTRecht, besloot zij de stap te wagen.

Met een internationale achtergrond en zeer uiteenlopende interesses/opleidingen/werkgebieden (van sportinstructeur & -masseur tot hondentrainer en van binnenhuisarchitect tot Paleo voedingsdeskundige) is zij een mini wervelwind binnen ICTRecht.

Contact
Joanna Ligorio

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB