Johnny Honing

Business Manager

Johnny Honing vervult de functie van Business Manager en Information Security Consultant binnen ICTRecht. Hij adviseert opdrachtgevers op het snijvlak van IT-security, business en compliance.

Voordat Johnny bij ICTRecht werkte, was hij werkzaam binnen de internationale corporate IT/ICT-sector. Hierdoor heeft hij zich ontwikkeld als C-level sparringpartner en business developer. Dankzij zijn brede ervaring spreekt hij zowel de taal van de directie, als van IT en de werkvloer. Daardoor kan hij partijen verbinden en tot elkaar brengen.

Naast het geven van advies, ontwikkelt Johnny momenteel nieuwe securitydiensten en -producten die zijn toegespitst op commerciële ondernemingen en zet Johnny deze diensten en producten in de markt.

Contact
Johnny Honing

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Security

Informatie en IT zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook van groot belang dat deze informatie en systemen binnen uw organisatie adequaat worden beveiligd. Maar waar te beginnen? En wanneer is uw security ‘adequaat’? Wij bieden organisaties op maat gemaakte security-oplossingen. Zo helpen wij uw organisatie veilig te houden.

Leer ons kennen

ICTJ_04.2