Joyce Bruinewoud

Legal Assistant

Joyce werkt als Legal Assistant bij het team van ICTRecht in Groningen. Zij ondersteunt de juridisch adviseurs binnen haar team en is aangewezen als specialist voor DAS Privacy Protect.

Joyce is bezig met het afronden van haar bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen haar bachelor heeft zij onder meer ervaring opgedaan bij een deurwaarderskantoor door het opstellen van dagvaardingen. Ook heeft ze een stage gelopen in de advocatuur en heeft ze een half jaar gestudeerd aan de Universiteit van Aruba. Volgend jaar zal zij beginnen aan de master IT-recht en/of de master Nederlands recht met als specialisatie Strafrecht.

Joyce is een open en sociaal persoon, waardoor ze goed in teamverband kan werken. Ook zelfstandig kan ze echter goed met opdrachten overweg en is ze erg gemotiveerd om het beste resultaat aan te leveren.

Contact
Joyce Bruinewoud

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x