Kesiena Ubiebi

Legal Counsel

Kesiena Ubiebi werkt als Legal Counsel bij ICTRecht Detachering. In deze functie adviseert ze bedrijven op het gebied van privacy en andere juridische vraagstukken.
 
Kesiena heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid met een minor in Forensische criminologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vervolgens heeft ze de master International Technology Law gevolgd. Ze schreef haar masterscriptie over de juridische gevolgen van ‘fysieke’ aanvaringen in de Metaverse.
 
Na het afronden van haar master heeft ze stage gelopen binnen het Informatierecht team van een advocatenkantoor. Hier hield ze zich voornamelijk bezig met privacyrechtelijke kwesties. 
 
Met haar kennis van recht, technologie en privacy kan ze complexe juridische kwesties omzetten in direct en duidelijk advies.


 

Contact
Kesiana Ubiebi

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB