Kim Keenswijk

Information Security Consultant

Kimberly Keenswijk (Kim) is als Information Security Consultant bij ICTRecht onderdeel van het Security team. Als consultant ondersteunt ze organisaties bij implementaties: voornamelijk in overeenstemming met de ISO27001 en/of NEN7510. Verder vervult ze een adviserende rol binnen de organisatie als het aankomt op het implementeren van beleidsdocumenten, het nemen van passende maatregelen en het vormgeven van processen.

Kim heeft Security Management gestudeerd. Hier heeft zij veel geleerd over de vier gebieden van Security: Informatie, Mensen, ICT en Fysiek. Al snel kwam ze erachter dat ‘Informatiebeveiliging’ in combinatie met ‘het menselijke aspect van security’ haar erg liggen. Na haar studie heeft Kim als Consultant voor een Audit- en adviesbureau gewerkt.

Contact
Kim Keenswijk

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2