Laurens Braaksma

Manager ICTRecht Lab

Laurens Braaksma werkt als Manager ICTRecht Lab bij ICTRecht. In die rol houdt hij zich bezig met innovaties en de organisatorische ontwikkeling van ICTRecht. Verder zal hij zich als Master Black Belt Lean Six Sigma bezig houden met deze methodiek in de organisatie uit te rollen.
 
Voordat Laurens bij ICTRecht werkte, was hij eerder werkzaam als kandidaat-notaris bij Van Doorne en NautaDutilh. Bij NautaDutilh was hij verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde modellen en betrokken bij het testen en implementeren van LegalTech oplossingen. Bij zowel NautaDutilh als zijn laatste werkgever Sdu heeft Laurens een interne Lean Academy opgezet en diverse collega’s opgeleid tot Green of Black belt Lean Six Sigma.
 
Tevens is Laurens gastdocent bij Master Legal Management (module Legal Analytics) bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA).


 

Contact
Laurens Braaksma

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB