Maarten van Beek

Juridisch adviseur

Maarten van Beek is juridisch adviseur bij ICTRecht en is werkzaam binnen het cloudteam. Hij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing.

Maarten is geïnteresseerd in nieuwe technologische ontwikkelingen en houdt zich dan ook graag bezig met blockchain, AI en cryptocurrency. Voor zijn carrière bij ICTRecht heeft Maarten ervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een groot internationaal advocatenkantoor en een vermogensbeheerder.

Daarvoor heeft hij de master Informatierecht aan de UvA afgerond en de bachelors Europese Studies en Nederlands Recht gevolgd. In zijn studietijd heeft Maarten een uitwisseling gedaan aan de Fordham Law School in New York.

Contact
Maarten van Beek

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x