Marijn Kok

Legal Counsel

Marijn Kok werkt als Legal Counsel binnen ons detacheringsteam. Zij adviseert bedrijven en publieke organisaties op het gebied van privacy en andere juridische kwesties. 

Marijn heeft haar bachelor IT-Recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze een master Strafrecht en de rechtsgebied overschrijdende Togamaster afgerond aan de Erasmus Universiteit. Tijdens haar studie heeft Marijn stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren waarbij de focus lag op vraagstukken rondom data. Tevens was zij actief tijdens haar studententijd als bestuurslid van verschillende studieverenigingen, haar deelname aan het Technical Entrepreneurschip honours programma, faculteitsraad en als  vrijwilliger bij VluchtelingenWerk en Microkrediet voor Moeders.

Contact
Marijn Kok

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB