Matthijs Kouwenberg

Juridisch werkstudent

Matthijs werkt als juridisch werkstudent op de afdeling detachering van ICTRecht te Amsterdam. Hier ondersteunt hij de juridisch adviseurs die bij verschillende opdrachtgevers gedetacheerd zijn. 

Afgelopen jaar heeft Matthijs zijn bachelor IT-recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens deze bachelor heeft hij zijn interesse ontwikkeld voor onder andere het privacyrecht en andere IT-rechtsgebieden. Hiernaast heeft Matthijs al praktijkervaring opgedaan tijdens zijn stage in de advocatuur. Inmiddels is hij gestart aan zijn master Rechtsgeleerdheid specialisme internet, intellectuele eigendom en ICT aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze master zal hij zich verder ontwikkelen en specialiseren.  

Matthijs kan omschreven worden als een gedreven sociaal persoon die een goede discussie op zijn tijd niet schuwt. Of hij zijn mening tevens de juiste is, moet vaak echter nog blijken. Matthijs zal er in ieder geval alles aan doen om u te overtuigen van zijn gelijk.

Contact
Matthijs Kouwenberg

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2