Niek Bakker

Juridisch adviseur

Niek Bakker werkt als juridisch adviseur en accountmanager bij ICTRecht Noord-Nederland. Hij adviseert diverse ondernemingen omtrent privacy en het opstellen of uitonderhandelen van IT-contracten.

Voordat Niek bij ICTRecht werkte, studeerde hij IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook was hij bedrijfsjurist bij een IT-leverancier in Enschede, waar hij zich met name bezighield met privacy en IT-contracten. Gedurende zijn studie heeft Niek ervaring opgedaan aan de hand van diverse nevenactiviteiten, waaronder als voorzitter van het Studentengenootschap voor Onderneming en Recht en als bestuurder van Stichting Het Juridisch Spreekuur. Tot slot studeerde hij in 2018 economisch Duits op C1 niveau aan de Universiteit van Wenen.

Contact
Niek Bakker

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x