Nils Kwakman

Information Security Consultant

Nils Kwakman vervult de functie Information Security Consultant binnen ICTRecht Security. Nils haalt veel voldoening uit het helpen van mensen. Zijn interesses liggen meer bij het technisch aspect, maar hij heeft in de afgelopen jaren ook veel organisatorische kennis opgedaan.

 
Voordat Nils bij ICTRecht begon, was hij als Information Security Officer werkzaam bij een software leverancier. Hier heeft hij voornamelijk gewerkt aan het updaten van het ISMS conform de ISO27001 norm. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor het opstellen van een Data Protection Program, waarin de mate van verwerking van persoonsgegevens procesmatig voor klanten in kaart werd gebracht.

Contact
Nils Kwakman

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Security

Informatie en IT zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook van groot belang dat deze informatie en systemen binnen uw organisatie adequaat worden beveiligd. Maar waar te beginnen? En wanneer is uw security ‘adequaat’? Wij bieden organisaties op maat gemaakte security-oplossingen. Zo helpen wij uw organisatie veilig te houden.

Leer ons kennen

ICTJ_04.2