Pier Ehlhardt

Juridisch adviseur

Pier Ehlhardt werkt als juridisch adviseur voor het privacyteam van ICTRecht. Binnen dit team heeft hij speciale aandacht voor privacy in de zorg. Daarnaast is hij werkzaam voor ICTRecht Detachering. Pier is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Manager (CIPM).

Als zelfstandig bedrijfsjurist kwam Pier in 2012 voor het eerst in aanraking met het privacyrecht. Sindsdien heeft dit onderwerp hem niet meer losgelaten. Hij heeft gewerkt voor diverse zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven en organisaties binnen de commerciële, IT-/telecom-, non-profit-, lokale overheids- en rijksoverheidssector. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan met het geven van juridische adviezen op privacy en IT-gebied.

Pier verleent onder meer ondersteuning bij het uitvoeren van DPIA’s, risicoanalyses en het opstellen en beoordelen van diverse soorten privacydocumenten als privacyverklaringen, reglementen en verwerkersovereenkomsten.

Contact
Pier Ehlhardt

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x