Raksha Kishna

Legal Counsel

Raksha Kishna is werkzaam als Legal Counsel bij ICTRecht. Zij houdt zich binnen deze functie voornamelijk bezig met juridische vraagstukken op het gebied van privacy.

Raksha heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit Utrecht en vervolgens de master Rechtsgeleerdheid: Internet, Intellectuele Eigendom & ICT afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Raksha stage gelopen bij de juridische afdeling van Rituals Cosmetics waarbij het accent lag op privacy, merken- en auteursrechtelijke vraagstukken. Verder heeft ze juridische en commerciële werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties en vrijwilligerswerk gedaan bij een culturele stichting.

 

 

Contact
Raksha Kishna

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB