Ronald Pool

Juridisch adviseur & security consultant

Ronald Pool is als juridisch adviseur & security consultant onderdeel van onze detacheringstak. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT). Hij geeft opdrachtgevers advies over complexe juridische kwesties én beveiligingsvraagstukken.

Voordat Ronald bij ICTRecht werkte, was hij werkzaam bij het Onderzoekscentrum van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. In de functie van onderzoeker hield hij zich bezig met onderzoeken op het gebied van cybercrime en vraagstukken op het snijvlak van nieuwe technologie en recht.

Ronald studeerde zowel Engelse Taal & Cultuur als Recht & ICT aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2014 heeft hij de master Recht & ICT met de specialisatie informaticarecht afgerond. In zijn studententijd heeft Ronald ervaring opgedaan in de advocatuur.

Contact
Ronald Pool

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

Advies goud@2x