Salmaan Khan

Information security consultant

Salmaan Khan vervult de functie van Information security consultant binnen ICTRecht Security. Hij adviseert opdrachtgevers op het gebied van Security, Risk en Compliance.

Voordat Salmaan bij ICTRecht Security werkte, was hij werkzaam als Risk & Compliance associate bij PwC. Door zijn ruime werkervaring denkt hij kritisch en pragmatisch mee in het risico gebaseerd inventariseren en beveiligen van bedrijfsprocessen. 

Daarnaast weet Salmaan ook zijn weg te vinden binnen de verschillende bedrijfslagen en culturen. Dankzij deze ervaringen en zijn no-nonsense manier van werken, heeft Salmaan zich ontwikkelt tot sparringpartner voor partners & directors uit verschillende sectoren. Hierdoor spreekt hij de taal van alle betrokken stakeholders.

Contact
Salmaan Khan

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2