Sanne van Esterik

Juridisch werkstudent

Sanne van Esterik werkt als juridisch werkstudent bij ICTRecht. Haar focus zal hier liggen op privacy werkzaamheden.

Sanne heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden en ze heeft in maart 2022 haar Master Straf(proces)recht afgerond. Momenteel is zij bezig met de Master IE, Internet en ICT aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze schrijft haar scriptie over cybersecurityverzekeringen. Haar focus daarbinnen is de (juridische) mogelijkheid om je als organisatie voor een boete van de AP te verzekeren en in hoeverre dit (niet) wenselijk is.

Na vijf jaar in Leiden te hebben gewoond, woont Sanne sinds een jaar met veel plezier in Amsterdam met drie huisgenoten. In haar vrije tijd luistert ze graag naar verschillende podcasts (favoriet: Napleiten), leest ze boeken en doet ze leuke dingen in en rondom Amsterdam met vrienden en vriendinnen.

Contact
Sanne van Esterik

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2