Shaina Wheeler

Juridisch adviseur

Shaina Wheeler is 22 jaar oud, geboren en opgegroeid in Kaapstad, Zuid Afrika. Ze is verhuisd naar Nederland in 2019 met de hoop om een carrière te vervolgen in data, technologie en IT rechten.  Terug naar het jaar 2022, waar ze haar hoop realiteit heeft gemaakt en tot op heden werkzaam is in Maastricht als juridisch medewerkster. Ze vertelt anderen dat problemen oplossen haar werk is, of dat nou een juridisch probleem of meer een bedrijfs oriënterend probleem is. Ze grijpt elke kans om deel uit te maken van het oplossen van nieuwe problemen. 
 
Ze heeft haar bachelors in Europees recht, met een minor in data en technologie. En momenteel bezig met de geavanceerde masters in Privacy, Cybersecurity and Data Management at the European Centre of Privacy and Cybersecurity.
 
Shaina heeft veel interesse in de naleving van de Europese data veiligheid, cyberbeveiliging, kunstmatige intelligentie en risico management. Met een niche voor Crypto en Blockchain-ontwikkeling. Gelukkig heeft ze een breed bachelors diploma gevolgd en is ze gewillig om op verschillende vlakken van het recht uit te helpen, mocht dit nodig zijn.
 
Een paar karakter eigenschappen dat haar beschrijven zijn; zorgvuldig, inventief, pro-actief en snel handelen. Ze staat altijd paraat om anderen te helpen waar nodig, ze neemt ‘nee’ niet graag als een antwoord en ze praat de oren van je hoofd over een nieuw idee als je haar maar een klein beetje de kans geeft. 
 
 

Contact

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

FG_05.2