Sven Schaghen

Legal Counsel

Sven is sinds april 2023 werkzaam als Legal Counsel binnen het team Detachering vanuit Maastricht. Binnen deze functie houdt hij zich voornamelijk bezig met privacyrecht. 

Sven heeft zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit Maastricht, en heeft in het kader daarvan meegedaan aan een honoursprogramma voor getalenteerde en gemotiveerde studenten. Daarna heeft hij aan dezelfde universiteit de masters Privaatrecht en Arbeid & Onderneming gevolgd. De master Privaatrecht heeft hij cum laude afgerond, en binnen de tweede master is hij nog bezig met het schrijven van zijn thesis. 

Naast zijn studie heeft Sven al werkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een rechtswinkel en als student stagiair bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Zuid-Limburg. Een paar eigenschappen die Sven typeren zijn gedrevenheid, zorgvuldigheid en creativiteit. In zijn vrije tijd is Sven dan ook graag bezig met kunst en tekenen, en doet hij fanatiek aan fitness. 


 

Contact
Sven Schaghen

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB