Opleiding FG/DPO

Wilt u zich als (aankomend) FG of DPO verder ontwikkelen? Volg de praktische opleiding voor FG’s en DPO’s via ICTRecht Academy. Zo doet u diepgaande kennis op over de Europese privacywetgeving (AVG).

Opleiding in ‘t kort

In 12 trainingsdagen - verspreid over 4 maanden - doet u gespecialiseerde kennis op over de privacywetgeving AVG (of: GDPR) en de vertaling van deze wet naar de dagelijkse praktijk. Wij stomen u gedurende deze opleiding klaar voor een positie als FG / DPO. 

Download brochure 2019

Duur: 
4 maanden, start oktober 2020

Locatie:
Amsterdam

Programma:
Trainingspakket op maat is mogelijk & diverse trainingsdagen zijn ook los afneembaar.

Krijg een seintje zodra het programma bekend is

De opleiding gaat opnieuw van start in oktober. Wilt u een seintje ontvangen zodra het opleidingsprogramma bekend is? Via onderstaand veld kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten. 

Voor wie?

De opleiding is gericht op de FG, DPO, privacy officer en iedere andere professional die (mede)verantwoordelijkheid draagt voor privacy binnen zijn/haar organisatie. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan (hbo/wo) juristen, compliance officers, data-specialisten en security/IT-managers.

IAPP-erkend

Door de IAPP is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden. Klik hier om te lezen hoe u de CPE punten kunt toevoegen aan uw IAPP account.

IAPP CPE Approved Logo

˝˝Het programma is veelzijdig en zit gedegen en goed overdacht in elkaar. De opleidingsdagen bestaan altijd uit theorie én praktijk in de vorm van casussen. Zeer zeker aan te bevelen!˝

- Angelique Fleuren - FG bij Amygdala B.V./Profile Dynamics - over FG / DPO-opleiding 2019

Waarom deze opleiding?

Privacy

Bij ons staat de praktijk voorop
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals real life cases.

Computer

Volop aandacht voor vaardigheden
Ontwikkel de vaardigheden die de functie van FG / DPO vereist. Denk aan omgaan met weerstand en onderhandelen.

Team

Goed voorbereid op CIPP/E-examen
Wij bereiden u voor op het CIPP/E-examen. Het voorgeschreven boek voor CIPP/E maakt onderdeel uit van onze lesstof. Indien gewenst kunt u zich na onze opleiding zelf en voor eigen rekening voor het CIPP/E-examen opgeven.

Document2

Korting op abonnement JuriBlox Privacy
Deelnemers kunnen gedurende de opleiding en tot een jaar na afloop 20% korting krijgen op hun eerste abonnementsjaar bij JuriBlox Privacy.

Privacy

Kennis up-to-date houden via FG kennisbijeenkomsten
Bij deelname aan de opleiding kunt u tegen gereduceerd tarief ook deelnemen aan onze halfjaarlijkse FG / DPO kennisbijeenkomsten en aansluitende (gratis) netwerkborrels.

Privacy

Trainers uit de praktijk
Trainingen gegeven door ervaren trainers en privacy-specialisten uit de praktijk. Veel van de trainers zijn zelf ook FG of DPO.

Invulling & voorwaarden

Tijdens de opleiding volgt u elke week één dag trainingen op locatie in Amsterdam. Naast de trainingen op locatie verwachten wij van u zelfstudie.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een examen. Dit examen bestaat zowel uit een theorie- als een praktijkgedeelte. Bij het behalen van dit examen, ontvangt u een certificaat als bewijs van afronding van de opleiding. Wij bereiden u tijdens de opleiding daarnaast voor op het CIPP/E-examen. Indien u dit wenst, kunt u zich na onze opleiding zelf en voor eigen rekening voor het CIPP/E-examen opgeven.

Lees meerLees minder

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.