AI en de wet

Een goed begrip van de impact van AI in het recht is van groot belang. Leer in deze training onder meer de werking van AI op hoofdlijnen te schetsen en de mogelijkheden voor AI in het recht en de risico’s te duiden.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam of via livestream
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
13 januari 2022
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Artificial Intelligence (AI) oftewel kunstmatige intelligentie rukt ook in het recht steeds meer op. Door data-analyse en statistische modellen is software in staat om juridische casussen te duiden om zo tot uitspraken of adviezen te komen. De wijze waarop dit gebeurt, is echter wezenlijk anders dan die menselijke juristen gewend zijn. Een goed begrip van deze verschillen en de impact daarvan is voor de ICT-jurist dan ook van groot belang.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De werking van AI op hoofdlijnen schetsen
  • Kernbegrippen als vals positief, vals negatief, precisie en vangst duiden
  • Mogelijkheden voor AI in het recht en de risico’s duiden

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten met minimaal 3 jaar ervaring in de ICT-recht praktijk

Keurmerken:

Trainers

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills én wilt u expert worden in uw vakgebied? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist waarbij u kunt kiezen uit zes specialisatie profielen.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.