AVG rechtspraak update live webinar

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste privacy uitspraken, de essenties hiervan én de vertaalslag naar de praktijk. Deze live webinar is gratis en wordt verzorgd door twee van onze privacy adviseurs. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

Vraag informatie aan
Nu aanmelden

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 0 exclusief btw
Datum:
20 november 2023
Duur:
1 uur
Tijd:
15:00 uur - 16:00 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele privacy rechtspraak en benieuwd welke lessen hieruit kunnen worden getrokken voor de praktijk? Volg dan onze AVG rechtspraak update! Gedurende een uur worden de belangrijkste uitspraken én de essenties hiervan besproken onder leiding van twee van onze privacy adviseurs waarvan één als sidekick zal fungeren. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekent de rechtspraak voor u als professional en/of uw organisatie en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Deze webinar bieden wij u gratis aan. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Peter Kager

Peter Kager

Chief Quality Officer (CQO)

Peter is Chief Quality Officer (CQO) bij ICTRecht. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van werk. Met zijn jarenlange ervaring als privacy- en ICT-jurist zorgt hij...

Meer over Peter
Caroline van Ekeren

Caroline van Ekeren

Legal Consultant

Bij ICTRecht maakt Caroline van Ekeren als Legal Consultant onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Caroline

Verder nog vragen?

Mocht u het antwoord op uw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust uw vraag via het formulier hiernaast.

 

FG_03.2

 

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.