Bitcoin en de toekomst van geld

Wilt u de principes achter Bitcoin kunnen formuleren? Voor een goed begrip van Bitcoin is het essentieel een stap terug te doen en de rol van geld in de maatschappij te leren kennen, en Bitcoin daarbinnen te kunnen plaatsen. U leert hierover en over de juridische uitdagingen voor Bitcoin tijdens deze training.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam indien mogelijk, anders online
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
8 juli 2021
Duur:
2 uur
Tijd:
14:45 uur – 17:00 uur
Informatie:

De cryptovaluta Bitcoin heeft voor een kleine revolutie binnen de internettechnologie gezorgd. Voor het eerst was er een praktisch bruikbaar digitaal equivalent van contant geld. Daarnaast bleek de onderliggende technologie – blockchain – voor vele nieuwe toepassingen bruikbaar en is daar nu sprake van een ware hype. De komende jaren zullen een belangrijke groei van zowel Bitcoin als haar alternatieven zoals blockchain, laten zien. Voor een goed begrip van Bitcoin is het essentieel een stap terug te doen en de rol van geld in de maatschappij te leren kennen, en Bitcoin daarbinnen te kunnen plaatsen.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De rol en toekomst van geld duiden
  • De principes achter Bitcoin formuleren
  • Juridische uitdagingen voor Bitcoin analyseren

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsactie

Maak gebruik van onze speciale kortingsactie:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills én wilt u expert worden in uw vakgebied? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist waarbij u kunt kiezen uit zes specialisatie profielen.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.