Security en datalekken

Tijdens deze training leert u alles over datalekken van onze security experts. Zo gaan we in op het melden van datalekken, het formuleren van een stappenplan voor afhandeling van een datalek en het formuleren van een plan van aanpak om een lek preventief te dichten.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam of via livestream
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
4 november 2021
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Datalekken en misbruik van persoonsgegevens staan hoog op de agenda gezien de recente wetgeving hieromtrent. De ICT-jurist dient hierin te kunnen adviseren, zowel in omgang met ontstane lekken alsook in het voorkomen van toekomstige lekken.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Beveiligingsincidenten duiden als datalek (of niet) en bepalen of het lek gemeld dient te worden bij de autoriteit en de betrokkene
  • Een stappenplan formuleren voor afhandeling van een datalek
  • Een inschatting maken van een potentieel datalek en een plan van aanpak formuleren om dit lek preventief te dichten

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten met minimaal 3 jaar ervaring in de ICT-recht praktijk

Keurmerken:

Trainers

Beryl Hetharia

Beryl Hetharia

Juridisch adviseur

Beryl Hetharia maakt als juridisch adviseur onderdeel uit van ons privacyteam. Zij houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom privacy. Beryl adviseert zowel profit als non-profit...

Meer over Beryl
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills én wilt u expert worden in uw vakgebied? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist waarbij u kunt kiezen uit zes specialisatie profielen.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.