Verwerkersovereenkomsten

Weten hoe u verwerkersbepalingen op maat moet snijden of hoe u dient te onderhandelen ten behoeve van de verwerker of verantwoordelijke? In deze training gaan onze privacy experts in op alle aspecten die verband houden met de verwerkersovereenkomst.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
26 januari 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

De verwerkersovereenkomst is de juridische borging in de relatie tussen een verantwoordelijke en een verwerker in de omgang met persoonsgegevens. Vaak wordt hierbij een standaarddocument gebruikt. De uitdaging is dit te laten aansluiten bij de werkelijke situatie en de daarnaast bestaande documenten, zoals een Service Level Agreement (SLA) of licentieovereenkomst. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De toepasselijkheid van een verwerkersovereenkomst bepalen 
  • Verwerkersbepalingen op maat snijden om aan te sluiten bij een overeenkomst
  • Onderhandelen ten behoeve van de verwerker of verantwoordelijke, u bent bekend met de belangen van beide partijen en kan beide kanten beargumenteren
  • Praktische invulling geven aan de vereisten uit privacywet- en regelgeving en richtsnoeren van toezichthouders 

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Keurmerken:

Trainer

Beryl Hetharia

Beryl Hetharia

Juridisch adviseur

Beryl Hetharia maakt als juridisch adviseur onderdeel uit van ons privacyteam. Zij houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom privacy. Beryl adviseert zowel profit als non-profit...

Meer over Beryl

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding allround privacy jurist business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding allround privacy jurist business professional en is ook los afneembaar.

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee leert u in één jaar over de impact van de AVG.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding privacy jurist
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.