Gratis video podcast | Zorg op afstand

Tijdens deze gratis video podcast staan de juridische aspecten van zorg op afstand centraal. Welke afspraken moet u maken en aan welke verplichtingen moet u voldoen om de kwaliteit van beeldschermzorg juridisch te waarborgen? We vertalen de wet- en regelgeving naar de praktijk van de zorgaanbieder en de ICT-dienstverlener. Schrijf u in en ontvang in september de video podcast in uw mailbox. 

Inschrijven voor de gratis video podcast

Webinar in het kort

Kosten:
€ 0 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Beeldschermzorg als juiste zorg op de juiste plaats, wordt op dit moment overal deel van de dagelijkse zorgpraktijk. Om de kwaliteit van zorg zo goed mogelijk te waarborgen is dit noodzakelijk. Bent u benieuwd welke overeenkomsten u het beste kunt sluiten en welke wettelijke verplichtingen er zijn bij het leveren en gebruiken van beeldschermzorg?  

 Tijdens de video podcast geven wij u een overzicht van de juridische afspraken die moeten worden gemaakt met bijbehorende aandachtspunten. Ook gaan we in op de meest gehanteerde standaard documenten zoals de Algemene Inkoopvoorwaarden voor de Gezondheidszorg, de BOZ-verwerkersovereenkomst en de algemene voorwaarden van NLdigital (voorheen Nederland ICT) 

Verder geven wij praktijkvoorbeelden hoe aan wettelijke verplichtingen kan worden voldaan. Denk bijvoorbeeld aan, is een beeldschermzorg-applicatie ook een medisch hulpmiddel? We bespreken hoe je dat beoordeelt en welke gevolgen dat heeft. Uiteraard wordt ook ingegaan op de verplichtingen op grond van de algemene privacywetgeving.   

Trainer

Sari Jansen

Sari Jansen

Juridisch adviseur

Sari Jansen werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ze is gespecialiseerd in de...

Meer over Sari

Interesse? Schrijf u nu in! 

Via het formulier kunt u zich inschrijven voor de gratis webinar 'Zorg op afstand'. U ontvangt de webinar in september in uw mailbox (let op, de e-mail kan in uw spam-box terecht komen). 

Inschrijfformulier