Home / Nieuws & Blogs / Affiliatecontract nodig? Genereer het nu zelf!

Affiliatecontract nodig? Genereer het nu zelf!

5 februari 2013

Affiliate marketing is op internet een veelgebruikt middel om extra omzet te genereren. De affiliate zorgt voor extra verkeer naar de site met speciale affiliatewebsites of pagina’s, en krijgt een vergoeding op basis van het aangebracht verkeer of de extra klanten. Om dit in goede banen te leiden, is een goed affiliatecontract belangrijk. Met onze nieuwe affiliatecontract generator maakt u een affiliatecontract op maat voor slechts €99.

Veel mensen werken zonder affiliatecontract, of gebruiken een voorbeeld dat ze op internet hebben gevonden. Maar dat is niet verstandig: er zijn allerlei nuances en variaties in affiliatemarketing. Werkt u met betaling per click of juist leads of sales, wanneer mogen betalingen worden geweigerd en welke boete moet er staan op clickfraude of juist onderrapporteren door de winkel of dienstverlener?

Met onze generator maakt u een contract op maat. Denk naast het hierboven genoemde ook aan aansprakelijkheid, verboden manieren van promotie, licentie voor gebruik van content van de winkel of dienstverlener of de wijze waarop men een accountant de rapportage mag laten verifiëren.

Genereer nu uw affiliatecontract op maat!

En ja, wij hebben ook een affiliateprogramma voor deze generator - en al onze andere generatoren. Neem contact op als u interesse heeft.