Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht kiest het ruime sop en verhuist naar Huys Azië

ICTRecht kiest het ruime sop en verhuist naar Huys Azië

| 24 oktober 2016

24-10 Amsterdam: Na jarenlang met veel plezier en militaire precisie in een omgebouwde Napoleontische kazerne te hebben gewerkt kon ICTRecht de nieuwe juridische rekruten niet meer kwijt. Dus was het de hoogste tijd voor een nieuw hoofdkwartier.

Dit hebben wij gevonden in Huys Azië op Jollemanhof 12 in Amsterdam. Een ruim en licht kantoor met uitzicht op het Java-eiland en met genoeg plaats voor alle nieuwe plannen.

nieuw-kantoor-1

Capaciteit voor interne opleiding en nieuwe diensten

Omdat wij ongeacht onze groei zowel de kwaliteit als de cultuur van ICTRecht willen behouden zijn wij tevens gestart met intern opleidingsprogramma ICTRecht Academy. Hiermee krijgen onze nieuwe medewerkers in een half jaar een brede basis in internetrecht en ICT, waarmee ze vanuit een helicopterview advies kunnen geven over alles van cloud, informatieveiligheid tot contractrecht en privacy.

Onze adviseurs kunnen vervolgens via nieuwe dienst ICTRecht Detachering ingezet worden als all-round ICT-juristen ter aanvulling van een bedrijfsjuridische team of als privacy officers voor juridische ontzorging van onze klanten.

Ruimte voor groei van zusterbedrijf JuriBlox

In dit nieuwe kantoor is ook ruimte voor doorontwikkeling van zusterbedrijf en legaltech platform JuriBlox. Met dit Saas-product wil JuriBlox de juridische branche ondersteunen in legal automation en in 2020 marktleider zijn in het efficiënt genereren van juridische documenten.

Hou de website in de gaten voor updates over het nieuwe kantoor van ICTRecht.

nieuw-kantoor-2