Home / Nieuws & Blogs / Maak een pentest waiver op maat!

Maak een pentest waiver op maat!

| 3 oktober 2012

Bij security-onderzoek is het belangrijk expliciet vast te leggen wat u wel en niet mag doen, bijvoorbeeld binnendringen in databases of het kopiëren van gegevens. Hiermee staat u sterk bij eventuele claims wegens schade of computercriminaliteit achteraf. Dit gebeurt met een pentest waiver oftewel vrijwaringsdocument. Met onze juridische generator maakt u voor slechts €99 een waiver op maat.

Een goede pentest waiver is specifiek over wat u wel en niet gaat doen als securiy-onderzoeker. Zo kunt u met de generator expliciet benoemen of u ook social engineering onderzoek gaat uitvoeren, en of u data mag kopiëren en manipuleren.

Uw aansprakelijkheid regelen is natuurlijk ook van groot belang. Maar wat dacht u van de verantwoordelijkheid van uw opdrachtgever wanneer u wordt gearresteerd tijdens uw onderzoek? Ook dit kunt u expliciet regelen.

Maak nu snel uw pentest waiver op maat. Het doorlopen van de vragen is gratis. Na controle van de ingevulde gegevens kunt u betalen met iDeal, Paypal, creditcards of op factuur.