ICTRecht Werving & Selectie

ICTRecht Werving & Selectie fungeert als intermediair tussen het bedrijfsleven en werkzoekenden. Wij matchen juristen op het gebied van privacy, ICT of algemeen recht aan de juiste organisaties. Als organisatie op zoek naar juridisch talent?

 

Ik zoek juridische ondersteuning

De perfecte match tussen uw organisatie en onze kandidaten

Met meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche hebben wij specialistische kennis én een gevarieerd netwerk ontwikkeld. Met deze ervaring brengen wij partijen bij elkaar om zo de ‘perfecte match’ te creëren. Wij zoeken voor organisaties naar kandidaten met een functie als:

  • Allround bedrijfsjurist
  • Functionaris Gegevensbescherming (FG)
  • Privacy jurist
  • Privacy officer
  • Security officer
Onze juridische specialisten selecteren de kandidaten, waardoor het juiste niveau voor de functie altijd wordt gewaarborgd.

Voordelen van een juridische professional via ICTRecht Werving & Selectie:

periodiek-big

1. Meer efficiëntie 

Direct in contact met een geschikte kandidaat, en dus geen stapel CV’s doornemen en onnodige en tijdrovende gesprekken voeren.

controle-big

2. Vakkundige kandidaten - getest op hun juridische inhoud

Uw kandidaat wordt altijd door onze juridische experts getest op inhoudelijke kennis en vaardigheden. Zo weten wij dat uw kandidaat het juiste niveau heeft voor de functie.

keten-big

3. Deskundigheid staat voorop

ICTRecht heeft meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche. Met onze ervaring in het plaatsen van kandidaten bij opdrachtgevers en ons uitgebreide netwerk heeft u uw juridische kandidaat snel gevonden.

Ik zoek juridische ondersteuning

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter