Werving & Selectie

Met de Werving & Selectie mogelijkheden van ICTRecht Detachering fungeren wij als intermediair tussen werkzoekenden en het bedrijfsleven. Wij matchen juristen op het gebied van privacy, ICT of algemeen recht aan de juiste organisaties.

Vraag informatie aan

De perfecte match tussen uw organisatie en onze kandidaten

Met meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche hebben wij specialistische kennis én een gevarieerd netwerk ontwikkeld. Met deze ervaring brengen wij partijen bij elkaar om zo de ‘perfecte match’ te creëren. Wij zoeken voor bedrijven naar kandidaten met een functie als: Functionaris Gegevensbescherming (FG), privacy jurist, privacy officer, security officer, maar ook allround bedrijfsjurist.

Ik zoek juridische ondersteuning

Ontdek jouw carrièremogelijkheden

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten voor uitdagende vacatures. Wij gaan graag een informele en persoonlijke samenwerking met je aan en jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons altijd centraal.

Ik ben op zoek naar vacatures
Detachering blauw@2x

De voordelen van Werving & Selectie

periodiek

1. Meer efficiëntie 

Direct in contact met een geschikte kandidaat, en dus geen onnodige en tijdrovende gesprekken meer voeren.

controle

2. Vakkundige kandidaten

Uw kandidaat wordt altijd door onze juridische experts getest op inhoudelijke kennis en vaardigheden.

docs

3. Deskundigheid staat voorop

ICTRecht heeft meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche.

''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter