Maatwerk voor
AI-toepassingen

Bij de ontwikkeling of implementatie van AI vereist je organisatie mogelijk een specifieke benadering. Onze AI-specialisten bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw unieke situatie en zorgen dat je AI-toepassing voldoet aan de juridische en ethische normen.

Vraag informatie aan

AI-beleid (AI governance)  

Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van interne beleidsregels voor het verantwoord ontwikkelen en inzetten van AI-toepassingen.

Bij het ontwikkelen of aanbieden van AI-toepassing sta je voor vele uitdagingen op het gebied van AI governance.  

Daarnaast worden AI-systemen, zoals generatieve AI-toepassingen ChatGPT en CoPilot , zijn steeds prominenter aanwezig binnen de bedrijfsvoering en de dagelijkse activiteiten van werknemers. Deze technologieën brengen echter potentiële risico's met zich mee op gebieden zoals datakwaliteit, bescherming van persoonsgegevens, intellectueel eigendom en vertrouwelijkheid van informatie. 

Onze aanpak focust op de AI Act en ethische principes van betrouwbare AI, zodat je AI-toepassingen voldoen aan de nieuwste regelgeving en ethische richtlijnen, waardoor je zowel in innovatie als in compliance voorop loopt.

Lees meerLees minder

Algemene voorwaarden en AI-contracten (AIaaS) 

Wij helpen je bij het opstellen van algemene voorwaarden en het maken van contractuele afspraken met leveranciers en afnemers. 

Wij stellen de contracten op, denken mee over aansprakelijkheden en andere contractuele bepalingen, en kunnen je bijstaan in de onderhandelingen.

Lees meerLees minder

Wat kunnen we voor je doen?

Laat een bericht achter via het formulier voor meer informatie. Een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

 

 

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB Langer

 

Neem contact op