AI-kennisassistent

24/7 Privacy-ondersteuning: onze AI-kennisassistent staat voor je klaar

Ontdek Luka Bytefield, onze geavanceerde AI-assistent die is gebouwd binnen de Microsoft CoPilot Studio-omgeving. Deze op AI gebaseerde bot is getraind met zorgvuldig geselecteerde informatie, waaronder onze eigen handboeken. Luka staat klaar om vragen van privacyprofessionals te beantwoorden en te assisteren bij het uitvoeren van DPIA’s.

Jouw eigen AI-kennisassistent

Wij creëren op maat gemaakte AI-kennisassistenten die perfect passen bij jouw organisatie. Gebruikmakend van jouw data en behoeften, bieden wij nauwkeurige en naadloos geïntegreerde oplossingen.

Vraag een demo aan

ICTJ_01.2

Bekijk een voorbeeld van Luka

Luka, onze AI-kennisbot, is gevoed met kennis uit onze eigen boeken, blogs en whitepapers. Het is een ‘plug and play’-model ontworpen voor Microsoft Teams, waarmee juridische kennis praktisch toegankelijk wordt gemaakt.

Play AI chatbot video on Youtube

De voordelen van een AI-kennisassistent

 • Betrouwbaar
  Consistente, betrouwbare informatie zonder afwijkingen. De bot hallucineert niet en blijft on-topic. 

 • Altijd beschikbaar
  Een AI-kennisassistent staat 24/7 paraat als een onvermoeibare collega. Hij heeft nooit pauze of een slecht humeur, ideaal!

 • Tijdsbesparing door AI
  Een AI-assistent neemt eenvoudige taken over, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard. Van het opzoeken van contractdata tot het verstrekken van (juridische) kennis, een bot versnelt processen aanzienlijk. 
 • Veilig en gesloten systeem dat volledig compliant is met de AI Act
  Onze AI-assistent opereert in de veilige Microsoft-omgeving waardoor er geen externe data wordt gebruikt en de data niet extern gedeeld wordt. Vertrouwelijke informatie is dus optimaal beschermd en volledig compliant met de AI Act.

 • Proactieve Kennisupdates
  De AI-kennisassistent is in staat om voortdurend nieuwe informatie te integreren en bij te werken. Hierdoor blijft de kennis actueel en up-to-date. 

 • Naadloze Integratie in Teams
  Eenvoudige toegang tot de AI-assistent binnen het vertrouwde Teams-platform, waardoor deze toegankelijk is voor de hele organisatie.

Kies de AI-assistent die bij jou past

1. Luka Bytefield
Onze AI-kennisassistent die expert is op het gebied van privacyrecht. Gebruik onze eigen ontwikkelde bots op abonnementsbasis, prijs op aanvraag. Ideaal voor privacy officers en juridische professionals die hulp kunnen gebruiken.

2. Op maat gemaakte AI-kennisassistent
Laat een bot ontwikkelen, trainen en implementeren op basis van jouw organisatie. De prijs is op aanvraag en afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen.

Meer informatie

Waarom ICTRecht?

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Flexibel en maatwerk

Juridische kracht én technische slimheid
Technologische ontwikkelingen gaan snel en lijken soms onoverzichtelijk. Daarom willen wij precies weten hoe het zit: niet alleen wat wet- en regelgeving betreft, maar ook technisch. Juist die combinatie stelt ons in staat om jou verder te helpen. 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Jarenlange ervaring

20 Jaar deskundigheid
Al 20 jaar volgen wij op de voet hoe technologie zich ontwikkelt en hoe wet- en regelgeving daarbij aansluit. Maar vooral onze praktijkervaring is van grote waarde: we kennen de knelpunten en weten hoe je ermee om kunt gaan.

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd

Doelgericht en no-nonsense
Van ons geen omvangrijke rapporten, maar duidelijke oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt. We zorgen dat je precies weet wat je nodig hebt, zonder het nodeloos ingewikkeld te maken.

 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Legal tech

Continu in beweging
We denken en bewegen mee met jou en jouw dagelijkse praktijk. Voor nieuwe uitdagingen vinden we nieuwe oplossingen. En we zoeken continu naar manieren om onze dienstverlening nog beter en effectiever te maken.

Vraag een demo aan

Je kunt een demo aanvragen voor de AI-assistent via bijgevoegde formulier. Eén van onze specialisten neemt dan contact met je op. 

Laat je gegevens achter