Professionals inhuren

Wij bieden (tijdelijke)  ondersteuning om organisaties te versterken op het gebied van ICT-recht, privacy en security.

Ik zoek ondersteuning Welke functies?

Professionals op het gebied van ICT-recht, privacy en security

Compliant zijn met (aangepaste) wetgeving? Snel juridische ondersteuning nodig? Of behoefte aan een privacy- of security specialist? Het vinden van goede werknemers is lastig en tijdrovend. 

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het herkennen van risico’s en helpen jouw organisatie bij het in lijn handelen met wetgeving. Wij staan voor direct, deskundig en praktisch advies - bínnen jouw bedrijf.

Wij bieden organisaties vakkundige professionals met een functie als:

 

''ICTRecht speelt als partner uitstekend in op de SURF-bedrijfsvoering en levert juridische specialisten die wij snel en flexibel kunnen inzetten.''

 
- SURFsara
surfsara logo

Voordelen 

  • Vakkundig: onze professionals zijn ervaren in hun vakgebied, worden doorlopend getraind en beschikken over up-to-date kennis.

  • Flexibel: een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn. Ook zijn onze professionals direct inzetbaar.

  • Veelzijdig: ons team heeft uitgebreide ervaring met verschillende bedrijfsculturen. Wij snappen techniek en de bijbehorende juridische of security aspecten.

  • Verantwoordelijk: onze professionals zorgen ervoor dat risicosituaties worden vermeden.

Ik zoek ondersteuning

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Petrol RGB

Op zoek naar vaste juridische versterking?

ICTRecht kan ook als intermediair fungeren tussen het bedrijfsleven en werkzoekenden.

Wij willen organisaties verbinden met het best passende talent. Wij zijn jouw deskundige werving en selectiepartner voor privacyjuristen, security officers of IT-juristen. Met 18 jaar ervaring binnen de juridische branche spreken wij de taal van de juridisch professional en weten wij als geen ander wat hen beweegt.

Meer over onze dienst

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Oker RGB

Meer informatie ontvangen?

Laat een bericht achter via het formulier voor meer informatie. Een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jouw op locatie.

Stuur ons een bericht