Vaste ondersteuning voor langere periode

Loopt er een project waarbij je voor een langere periode een vaste bedrijfsjurist nodig hebt, of zoek je vervanging voor een zwangerschapsverlof? Wil je een externe specialist die de rol van FG of security officer op zich neemt in jouw organisatie? Of heb je als bedrijfsjurist behoefte aan wat extra ondersteuning van een privacyjurist?
Wij kunnen hierbij ondersteunen. In house, of op afstand. 

Bedrijfsjurist | Security officer | Privacy jurist Functionaris | Gegevensbescherming 

Bedrijfsjurist

Van complex ICT-contracten, privacyvraagstukken tot continuïteit in de cloud: onze bedrijfsjuristen hebben er verstand van. Onze specialisten kunnen de rol van bedrijfsjurist voor jouw organisatie vervullen en jou ontzorgen op het gebied van ICT, privacy en recht.

Lees meer

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Oker RGB

Privacy officer

Elke organisatie verwerkt persoonsgegevens. Het verwerken van persoonsgegevens brengt diverse wettelijke plichten met zich mee; zeker sinds de AVG van toepassing is. Dit kan vragen oproepen binnen de organisatie. Onze privacy officers helpen jouw organisatie bij het in lijn handelen met privacywetgeving.

Lees meer

 

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB

Functionaris Gegevensbescherming 

Een Functionaris Gegevensbescherming (FG) – ook wel Data Protection Officer (DPO) of Privacy Officer genoemd – ziet binnen een organisatie toe op de omgang met persoonsgegevens. Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een FG? Wij kunnen de rol van FG voor jouw organisatie vervullen.

Lees meer

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

Security officer

Informatie en IT zijn onmisbaar voor de continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Het is dan ook van groot belang dat jouw informatie en systemen adequaat worden beschermd. Maar waar te beginnen? En wanneer is de bescherming ‘adequaat’? Onze security officers helpen jouw organisatie veilig te houden.

Lees meer
ICTRECHT Illustratie handen schudden - Petrol RGB

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 180 specialisten door heel Nederland voorzien we organisaties van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van wet- en regelgeving, security en tech.

Leer ons kennen

Meer informatie ontvangen?

Laat een bericht achter via het formulier voor meer informatie. Een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter