Continue support

ICTRecht adviseert organisaties op proactieve en praktische wijze over ICT, privacy en recht. Wilt u continu toegang hebben tot gespecialiseerde juridische ondersteuning? Dat kan met verschillende van onze diensten.

Bedrijfsjurist

Van complex ICT-contract, privacyvraagstukken tot continuïteit in de cloud: onze bedrijfsjuristen hebben er verstand van. De specialisten van ICTRecht kunnen de rol van bedrijfsjurist voor uw organisatie vervullen en u ontzorgen op het gebied van ICT, privacy en recht.

Lees meer

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Oker RGB

Privacy jurist

Elke organisatie verwerkt persoonsgegevens. Het verwerken van persoonsgegevens brengt diverse wettelijke plichten met zich mee; zeker nu de AVG van toepassing is. Dit kan vragen oproepen binnen uw organisatie. De privacy juristen van ICTRecht helpen uw organisatie bij het in lijn handelen met privacywetgeving.

Lees meer

 

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB

Functionaris Gegevensbescherming 

Een Functionaris Gegevensbescherming (FG) – ook wel Data Protection Officer (DPO) of Privacy Officer genoemd – ziet binnen een organisatie toe op de omgang met persoonsgegevens. Is er binnen uw organisatie behoefte aan een FG? ICTRecht kan de rol van FG voor uw organisatie vervullen.

Lees meer

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

Security officer

Informatie en IT zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook van groot belang dat uw informatie en systemen adequaat worden beschermd. Maar waar te beginnen? En wanneer is de bescherming ‘adequaat’? De security officers van ICTRecht helpen uw organisatie veilig te houden.

Lees meer
ICTRECHT Illustratie handen schudden - Petrol RGB

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter