ICT-contracten opstellen, onderhandelen & reviewen

Voor clouddienstverleners en afnemers van clouddiensten is het cruciaal dat technische, organisatorische en juridische maatregelen worden getroffen. In een goed ICT-contract wordt dan ook vastgelegd of de werking en beschikbaarheid van de clouddienst wordt gegarandeerd of niet.  De juristen van ICTRecht zijn specialist in het opstellen, beoordelen en onderhandelen van diverse ICT-contracten.

Vraag informatie aan Ontmoet onze experts

Juridisch advies over uw ICT-contracten nodig?

Een actieve organisatie sluit voortdurend overeenkomsten. Met name bij ICT-oplossingen, die complex van aard zijn, zijn duidelijke contracten van groot belang. Door goede afspraken te maken, kunnen veel problemen en conflicten voorkomen worden.

Gaat u in onderhandeling over een nieuw contract? En heeft u daarbij behoefte aan een praktisch meedenkende jurist die niet alleen op de regels let maar vooral ook naar oplossingen zoekt? Wij stellen contracten voor u op en voeren de onderhandelingen voor uw organisatie. Bestaande contracten reviewen behoort ook tot de mogelijkheden.

Genereer snel een standaard ICT-contract in onze shop
Detachering goud@2x

Check uw ICT-contract met ICTRecht!

Staat u op het punt om een ICT-contract te sluiten? Loop de overeenkomst eerst door met een deskundig juridisch adviseur van ICTRecht voordat u tot ondertekening overgaat. Wij staan voor u klaar om uw ICT-contract tijdens een gratis telefoongesprek samen met u te controleren. Zo ontvangt u snel een praktisch advies waarop u kunt vertrouwen.

Vraag een gesprek aan

''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Voordelen van ICTRecht

advies

Vakkundig: u lift mee op onze jarenlange ervaring in ICT, privacy en recht

keten

Veelzijdig: onze juridisch adviseurs zijn breed opgeleid en allround inzetbaar

controle

Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter