ICT-contracten opstellen, onderhandelen & reviewen

Voor clouddienstverleners en afnemers van clouddiensten is het cruciaal dat technische, organisatorische en juridische maatregelen worden getroffen. In een goed ICT-contract wordt dan ook vastgelegd of de werking en beschikbaarheid van de clouddienst wordt gegarandeerd of niet. De juristen van ICTRecht zijn specialist in het opstellen, beoordelen en onderhandelen van diverse ICT-contracten.

Vraag informatie aan Ontmoet onze specialisten

Juridisch advies over je ICT-contracten nodig?

Een actieve organisatie sluit voortdurend overeenkomsten. Met name bij ICT-oplossingen, die complex van aard zijn, zijn duidelijke contracten van groot belang. Door goede afspraken te maken, kunnen veel problemen en conflicten voorkomen worden.

Ga je in onderhandeling over een nieuw contract? En heb je daarbij behoefte aan een praktisch meedenkende jurist die niet alleen op de regels let maar vooral ook naar oplossingen zoekt? Wij stellen contracten voor je op en voeren de onderhandelingen voor je organisatie. Bestaande contracten reviewen behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Oker RGB

Zelf een ICT-contract maken?

Je kunt ervoor kiezen om zelf een ICT-contract te maken. Hiervoor kun je gebruik maken van onze generator. Aan de hand van het invullen van een vragenlijst, wordt een standaard ICT-contract voor je gegenereerd.

Naar de documentenshop
''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Check je ICT-contract met ICTRecht!

Sta je op het punt om een ICT-contract te sluiten? Loop de overeenkomst eerst door met een deskundig juridisch adviseur van ICTRecht voordat je tot ondertekening overgaat. Wij staan voor je klaar om je ICT-contract tijdens een gratis telefoongesprek samen met je te controleren. Zo ontvang je snel een praktisch advies waarop je kunt vertrouwen.

Vraag een gesprek aan

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Checklist

Onze juridisch adviseurs

Maak kennis met onze juridisch adviseurs. Zij staan organisaties bij met praktisch advies:

Voordelen van ICTRecht

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Checklist

Vakkundig: je lift mee op onze jarenlange ervaring in ICT, privacy en recht

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Veelzijdig

Veelzijdig: onze juridisch adviseurs zijn breed opgeleid en allround inzetbaar

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Praktisch

Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter