Contracten

De juristen van ICTRecht zijn specialist in het opstellen, onderhandelen en reviewen van diverse (ICT-)contracten. Behoefte aan een second opinion? Ook dat kan bij ICTRecht.

Vraag informatie aan

Contracten: opstellen, onderhandelen & reviewen

Een actieve organisatie sluit voortdurend overeenkomsten. Met name bij ICT-oplossingen, die complex van aard zijn, zijn duidelijke contracten van groot belang. Door goede afspraken te maken, kunnen veel problemen en conflicten voorkomen worden.

Gaat u in onderhandeling over een nieuw contract? En heeft u daarbij behoefte aan een praktisch meedenkende jurist die niet alleen op de regels let maar ook - indien nodig - naar oplossingen zoekt? Wij stellen contracten voor u op en voeren de onderhandelingen voor uw organisatie. Bestaande contracten reviewen behoort ook tot de mogelijkheden.

Check uw ICT-contract met ICTRecht!

Staat u op het punt om een ICT-contract te sluiten? Loop de overeenkomst eerst door met een deskundig juridisch adviseur van ICTRecht voordat u tot ondertekening overgaat. Wij staan voor u klaar om uw ICT-contract tijdens een gratis telefoongesprek samen met u te controleren. Zo ontvangt u snel een praktisch advies waarop u kunt vertrouwen.

Vraag een gesprek aan

Voordelen van ICTRecht

advies

Vakkundig: u lift mee op onze jarenlange ervaring in ICT, privacy en recht

keten

Veelzijdig: onze juridisch adviseurs zijn breed opgeleid en allround inzetbaar

controle

Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon

''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter